Tuinaanleg

draadafsluiting-tuinaanleg.jpgpoort-tuinaanleg.jpgtuinaanleg-1.jpgtuinaanleg-10.jpgtuinaanleg-2.jpgtuinaanleg-3.jpgtuinaanleg-4.jpgtuinaanleg-5.jpgtuinaanleg-6.jpgtuinaanleg-7.jpgtuinaanleg-8.jpgtuinaanleg-9.jpgtuinaanleg-beringen.jpgtuinaanleg-fotos.jpgtuinaanleg-hasselt.jpgtuinaanleg-inspiratie.jpgtuinaanleg-kosten.jpgtuinaanleg-kostprijs.jpgtuinaanleg-limburg.jpgtuinaanleg-lummen.jpgtuinaanleg-offerte.jpgtuinaanleg-omgeving.jpgtuinaanleg-onderhoud.jpgtuinaanleg-ontwerp.jpgtuinaanleg-renovatie.jpgtuinaanleg-voorbeelden.jpgtuinaanleg-zonhoven.jpgtuinaanleg.jpg

Voor tuinaanleg met meer dan twintig jaar ervaring is Peeters L&G de juiste keuze in de regio. Als tuinspecialist denken we met je mee, op basis van de wensen van de klant. Daarbij houden rekening met zaken als vormgeving, kleurgebruik, materiaalkeuze en het beschikbare budget. Bij tuinaanleg is het van belang dat alle werkzaamheden goed worden uitgevoerd, en alles goed op elkaar wordt afgestemd. Daarom bieden we complete oplossingen om de complete tuin piekfijn in orde te brengen.

Aanvullende of vervangende tuinaanleg

Er bestaan twee soorten tuinaanleg; aanvullend en vervangend. Dit zijn de voornaamste kenmerken per type:

Aanvullende tuinaanleg

In dit geval is er reeds een bestaande tuin aanwezig die deels vernieuwd of vervangen dient te worden. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw looppad in de tuin, of een terras of een oprit die direct grenst aan de tuin. Bij dit soort werkzaamheden moet er rekening gehouden worden bij de bestaande situatie zoals planten en bestrating. Vooraf moet worden bepaald welke elementen moeten blijven en wat de eventuele consequenties kunnen zijn. Een tuinpad langs een visvijver is bijvoorbeeld een andere situatie dan een tuinpad langs een bloemenperk.

Vervangende tuinaanleg

Voor Peeters L&G is een compleet nieuwe tuin aanleggen uiteraard de meest ideale situatie. Door te starten met een schone lei kunnen alle elementen op elkaar worden afgestemd. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht kan de aanleg van een complete tuin in sommige gevallen zelfs sneller worden uitgevoerd dan bij aanvullende tuinaanleg omdat er geen rekening gehouden hoeft te worden met bestaande elementen. Daarnaast kan de opbouw ook op de meest efficiënte wijze plaatsvinden.

Twijfel je aan welke werkzaamheden je het beste samen kunt plannen? Peeters L&G kan helpen de juiste keuzes te maken.

Het begint met goed advies

Uiteraard kun je bij ons terecht om een grasveldje aan te laten leggen. Dit soort werkzaamheden doen we vaak, het zijn klussen die snel worden uitgevoerd. Bij klinkerwerken komt er al meer bij kijken, de materiaalkeuze, de ondergrond en toepassing spelen allemaal een rol bij de aanleg van dat onderdeel in de tuin. De samenhang tussen alle elementen bepaalt het succes van het geheel. Als tuinspecialist met ruim twintig jaar ervaring kunnen we in elke situatie de juiste oplossing bieden. Daarbij zullen we niet alleen de klant informeren, we kunnen ook goed luisteren.

Tuinaanleg op doordachte wijze

Het is niet prettig om lange tijd in uitgebreide werkzaamheden te leven. Een tuin die meer lijkt op een modderpoel, de auto die vanwege een oprit die nog niet af is in de berm moet staan, wij begrijpen precies welke druk tuinaanleg op een gezin kan leggen. Daarom vinden wij bij Peeters L&G de planning erg belangrijk. Door goed voorbereid te starten kunnen we de werkzaamheden sneller en efficiënter uitvoeren met een beter resultaat tot gevolg. Naast een besparing in kosten zal het minder tijd kosten en veel minder frustratie opleveren. Zo geniet je sneller van een prachtige tuin op maat!

Bij Peeters L&G bieden we naast tuinaanleg ook tuinontwerp diensten aan. Neem vandaag nog contact op voor alle mogelijkheden.

Onze Diensten

Realisaties

Onze Partners