kasseiwerken

hollandse-keiklinkers-leggen.jpgkleiklinkers-afmetingen.jpgkleiklinkers-beringen.jpgkleiklinkers-beverlo.jpgkleiklinkers-koersel.jpgkleiklinkers-kopen.jpgkleiklinkers-leggen-prijs.jpgkleiklinkers-leggen.jpgkleiklinkers-limburg.jpgkleiklinkers-plaatsen.jpgkleiklinkers-prijs.jpgkleiklinkers-voegen.jpgkleiklinkers-zonhoven.jpgkleiklinkers.jpgklinkers-leggen-op-split.jpgoprit-kleiklinkers.jpgplaatsing-oude-kleiklinkers.jpgstraatlaag-klinkers.jpgunieke-kleiklinkers.jpgunieke-klieklinkers.jpgzelf-kleiklinkers-plaatsen.jpg

kasseiwerken plaatsen en leggen

kasseiwerken is een term voor klinkers die gemaakt worden van klei, dat is duidelijk. Het klei wordt gebakken tot een harde steen waarna deze gelegd kan worden als een stabiele bestrating. kasseiwerken worden gemaakt van duurzame materialen en hebben een lange levensduur. Daarnaast zijn er kasseiwerken in vele soorten, maten en kleuren te verkrijgen. Bij Peeters L&G geven we vooraf aan wat de keuzes zijn, en welke voordelen elke keuze met zich meebrengt. Omdat we graag zien dat elke klant een bestrating heeft die er niet alleen mooi uitziet maar ook functioneel is bespreken we graag de mogelijkheden vooraf. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Waar zijn kasseiwerken voor te gebruiken?

kasseiwerken worden doorgaans toegepast voor opritten en tuinpaden. Daarnaast zijn ze ook geschikt als ondergrond rondom een vijver of voor een terras. Omdat kasseiwerken vaak niet zo groot van omvang zijn kunnen er verschillende vormen en ontwerpen mee worden uitgevoerd. Als bewoner ben je zeker niet beperkt tot een recht stuk terras, de klinkers kunnen door heel de tuin aangelegd worden. Peeters L&G verzorgt ook het ontwerp van complete tuinen inclusief klinkers en de beplanting. Ook kunnen we alleen de klinker werkzaamheden uitvoeren, ook dan geven we doelgericht advies voor het beste resultaat en de langste levensduur.

Tip: donkere kasseiwerken worden heter in de zomermaanden dan lichte klinkers. Op een terras kunnen lichtere tinten de tegels koeler houden.

Hoge kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Goedkoop is duurkoop, dat geldt zeker voor klinkers. Uiteindelijk zul je een oprit of terras aanleggen voor een lange periode. Wanneer de prijs een belangrijke rol speelt kunnen er in plaats van kasseiwerken ook betonklinkers gebruikt worden, die zijn wat goedkoper. De kosten voor de aanleg blijven ongeveer gelijk. Er moet wel gelet worden op de duurzaamheid, bij Peeters L&G weten we dat het niet alleen om de klinkers gaat, maar ook om de ondergrond. Door een goede basis te leggen zullen de klinkers niet gaan verzakken, en zaken als optrekkend vocht en onkruid kan voorkomen worden door vanuit de juiste basis te werken. Daarom kijken we bij Peeters L&G niet alleen naar de kosten voor de kasseiwerken maar ook naar de levensduur. Uiteraard kunnen we onze offerte instellen op basis van het beschikbare budget. We leveren de beste kwaliteit voor de scherpste tarieven.

kasseiwerken in alle soorten en maten

Het scala aan vormen, maten en kleuren is zeer divers. Door het gebruik van andere kleisoorten en door te mengen met natuurlijke kleurstoffen kunnen er niet alleen verschillende kleuren worden gemaakt, het is bijvoorbeeld ook mogelijk kasseiwerken te leggen die wat ruwer zijn voor meer grip. Vooraf zullen we alle mogelijkheden doorspreken en doelgericht advies uitbrengen. Bij de aanleg van een oprit of terras zijn er andere zaken om rekening mee te houden dan bij een looppad of rondom de vijver. We kunnen al deze werkzaamheden verzorgen op basis van een duidelijke offerte vooraf.

Voor meer vragen over kasseiwerken van Peeters L&G kun je direct contact met ons opnemen.

Onze Diensten

Realisaties

Onze Partners